Woning verkopen

Uw huis verkopen in de huidige markt is niet zo makkelijk als uw woning onder water blijkt te staan. Zorgen voor de hoogste opbrengst voor uw woning is dan een noodzaak. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meest oplevert. Wachten op het juiste moment en ingaan op het beste bod. Wij gaan voor de hoogste prijs en zorgen dat u het meeste uit uw verkoop haalt. Met onze originele aanpak gaan wij maar voor één ding: zorgen dat wij u blij kunnen maken. Winditag streeft er naar om uw woning te verkopen voor de volledige hypotheek, zodat u zonder restschuld achter blijft en verder kan gaan.
Door middel van crowdfunding haalt Winditag geld op. Als het hypotheekbedrag behaald is worden de investeerders benadert om mee te spelen in een behendigheidsspel. De winnaar van het behendigheidsspel ontvangt uw woning.

Kosten

Bij Winditag betaalt u geen courtage, u betaalt geen vast bedrag. Als woningverkoper betaalt u bij Winditag helemaal niets voor het plaatsen van uw woning.

Verkoop uw woning

Zet uw woning op de Winditag website door middel van het onderstaand invulformulier. U schrijft de aanbiedingstekst, doet de fotografie voor uw huis en u vult alle benodigde gegevens in en stuurt het formulier op en Winditag regelt de rest voor u. Laat Winditag u helpen een volgende stap te zetten.

 • Geef hier een duidelijke omschrijving van uw woning weer.

 • Geef hier een goede beschrijving van hoe uw woning is ingedeeld.

 • Geef hier aan de lengte, breedte en oppervlakte van alle vertrekken binnen uw woning. Mocht u de oppervlakte niet weten dan zijn de lengte en breedte voldoende.

 • Heeft u nog andere wetenswaardigheden of nog meer informatie over uw woning dan kunt u dat in het onderstaande veld invullen.

 • Om uw woning goed in beeld te brengen kunt u hier foto's toevoegen.

  Selecteer een voorpagina afbeelding:

  Selecteer andere afbeeldingen van uw woning:
 • Vul hieronder het hypotheekbedrag wat openstaat in of de huidige WOZ-waarde van uw woning.

  Vult u de WOZ-waarde in dan is de WOZ-waarde waarvoor we gaan spelen.
  Vult u het openstaande hypotheekbedrag in dan is het hypotheekbedrag waarvoor we gaan spelen.
  Vult u beide bedragen in dan is het openstaande hyptheek bedrag de waarde waarvoor we gaan spelen.

 • Wanneer u alle velden heeft ingevuld en alle gewenste foto's heeft toegevoegd klik dan op de knop verzenden.