PlayToDrive

Met PlayToDrive wil Winditag u de mogelijkheid geven om een nieuwe auto te bezitten. Heeft u al een auto maar is deze aan vervanging toe? Of zoekt u een zuinige auto maar vindt u de aanschaf van een nieuwe auto te duur? Of bent u Op zoek naar een nieuwe auto? Dan is PlayToDrive de oplossing voor u.

Door middel van leuke en eenvoudige behendigheidsspellen biedt PlayToDrive u de mogelijkheid om in bezit te komen van een Gloednieuwe auto.

Met PlayToDrive is het bezitten van een nieuwe auto binnen handbereik. Bent u ook Op zoek naar een nieuwe auto maar wilt u niet de volledige aanschafprijs betalen?
Speel dan mee.

Hoe werkt PlayToDrive

Daar kunnen wij heel kort over zijn.
U registreert zich via het formulier onder aan deze pagina. U krijgt een uniek code via e-mail en als de PlayTo-Meter op 100% staat ontvangt u een link waar u met de unieke code in kunt loggen en dan gaan we spelen voor een gloednieuwe mooie auto.

De auto

Lexus CT200h

De Lexus CT200h

De Lexus CT 200h blinkt uit in dynamiek en rijplezier, en is standaard uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en Lexus Hybrid Drive; de slimme combinatie van een benzinemotor met een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt zonder dat u gebruikt hoeft te maken van een stekker.

Ter waarde van: € 29.895,00

Wanneer spelen we

Wanneer we spelen hangt af van het aantal spelers die zich aanmelden. Als de PlayTo-meter op 100% staat gaan we spelen.

PlayTo-Meter:

30%

Speel mee

Aanmeldingsformulier